Join our Steam Group

http://imgur.com

 • Announcements

  • Dragos

   BlueGaminG - Mass™

   Bună să îți fie inima BlueGaming. Astăzi am o rugăminte la absolut toți cei înregistrați pe această comunitate, aceasta fiind următoarea. Cei care doresc ca noi , Bluegaming , o comunitate în continuă creștere , să ajungem tot mai sus ar putea da câte un mass pe skype , y!m sau facebook pentru a ne putea strânge cați mai mulți prăduitori. Nu contează ce modele faceți , contează gestul.   Vă mulțumim că ne susțineți ! Fără voi nu ajungeam nicăieri !  
   Cu stimă echipa BLUEGAMING.
  • dan

   Achiziţionează gradul PREMIUM

   Acest rank este dedicat persoanelor care sunt dispuse să ajute BlueGaming financiar căt si implicare pe forum !   Rank-ul Premium
   » Plata se face odată la 2 luni .
   3 euro Paypal la h0styking@yahoo.com
   3 euro Cod paysafecard
   Pentru ambele achiziţii dupa ce plătiţi PayPal sau achizitionati un cod de reînacăre imi trimiteţi PM mie cu codul sau cu confirmarea plăţii prin PayPal !   »O singură plata Permanent Premium
   10 euro PayPal la h0styking@yahoo.com
   10 euro Cod paysafecard
   Pentru ambele achiziţii dupa ce plătiţi Paypal sau achizitionati un cod de reîncărcare imi trimiteţi PM mie cu codul sau cu confirmarea plăţii prin Paypal !   Privilegii PREMIUM
   » Acces total la intregul forum ( implicare prin raspunsuri la categoriile destinate moderatorilor)
   » Schimbare user name de 5 ori pe luna.
   » La achizitia rank-ului toate warnurile se sterg automat .
   » Înaintate la orice sponsorizare din partea comunitatii. ( Servere Counter-Strike 1.6 , Domenii , Webhost etc. ) .
   » Nu puteti primii warn/ban decat prin plangere in atentia administratiei acest lucru posibil doar de catre unul dintre administratori. ( in cazurile grave orice moderator poate aplica accesele )
   » Dreptul de a sterge 2 Warnuri la alegere indiferent de cauza primiri acestuia
   » Asistenta: Raspuns promt din partea Administratiei in orice problema
   » HDD ONLINE - Spatiu personal online pentru download si upload cu user si pass pentru fisere , backup , poze . muzica ! http://numele.bluegaming
   Atentie
   » Posibilitatea de a fi scoasa restrictia la grad pe forum daca ai !
   » Member title schimbat de 3 ori pe luna !
   Incalcarea grav a regulamentului de 5 ori consecutiv duce la pierderea accesului si a rank-ului !
Dragos

Regulament forum

1 post in this topic

RT2NfkB.png

Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.bluegaming.ro.

 

Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

 

 

1.   Username/profil/avatar/semnatura

 

1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.

 

1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18

 

1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.

 

1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.

 

1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului.

 

2.   Deschiderea unui nou topic (thread)

 

2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.

2.2 Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.

2.3 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.

 

2.4 Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

 

Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.

 

3.   Limbajul

 

3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum

 

3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.

 

3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta.

 

3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum

 

3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.

 

4.   Reguli de postare

 

4.1  Off-topic/post-hunt/spam

 

4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.

 

4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

 

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"

 

Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.

 

4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.

4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

 

4.2    Dublu-post

 

4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.

 

4.2.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

 

4.3    Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa

4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.

4.3.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

 

5.   Pirateria (warez)

 

5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)

 

Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:

 

Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.

 

Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.

 

Cererea sau publicarea de DLC-uri.

 

Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)

 

Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)

 

Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.

 

Exemplu: Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.ewkew.ro decat sa joci pe oficial cu taxa lunara.

 

6.   Reclama\Spam

 

6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.

Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwieojm.netos care e cea mai tare comunitate din lume!

6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.

Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.

6.3 Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.

Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

 

7. Report

 

7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.

 

7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.

 

8.   Regulamente pe sectiune

 

8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

9.  Regulament Staff!

9.1 Orice membru din staff este obligat sa fie prezent pe forum cat si TeamSpeak, nerespectarea regulamentului duce la pierderea gradului!

In atentia cititorului!

 

• Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.

• Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.bluegaming.ro reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat.

• Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.

• Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.

• In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.

• Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.