Sari la conținut

A place for Advertising.

http://imgur.com

 • Anunțuri

  • Dragos

   BlueGaminG - Mass™

   Bună să îți fie inima BlueGaming. Astăzi am o rugăminte la absolut toți cei înregistrați pe această comunitate, aceasta fiind următoarea. Cei care doresc ca noi , Bluegaming , o comunitate în continuă creștere , să ajungem tot mai sus ar putea da câte un mass pe skype , y!m sau facebook pentru a ne putea strânge cați mai mulți prăduitori. Nu contează ce modele faceți , contează gestul.   Vă mulțumim că ne susțineți ! Fără voi nu ajungeam nicăieri !  
   Cu stimă echipa BLUEGAMING.
  • dan

   Achiziţionează gradul PREMIUM

   Acest rank este dedicat persoanelor care sunt dispuse să ajute BlueGaming financiar căt si implicare pe forum !   Rank-ul Premium
   » Plata se face odată la 2 luni .
   3 euro Paypal la h0styking@yahoo.com
   3 euro Cod paysafecard
   Pentru ambele achiziţii dupa ce plătiţi PayPal sau achizitionati un cod de reînacăre imi trimiteţi PM mie cu codul sau cu confirmarea plăţii prin PayPal !   »O singură plata Permanent Premium
   10 euro PayPal la h0styking@yahoo.com
   10 euro Cod paysafecard
   Pentru ambele achiziţii dupa ce plătiţi Paypal sau achizitionati un cod de reîncărcare imi trimiteţi PM mie cu codul sau cu confirmarea plăţii prin Paypal !   Privilegii PREMIUM
   » Acces total la intregul forum ( implicare prin raspunsuri la categoriile destinate moderatorilor)
   » Schimbare user name de 5 ori pe luna.
   » La achizitia rank-ului toate warnurile se sterg automat .
   » Înaintate la orice sponsorizare din partea comunitatii. ( Servere Counter-Strike 1.6 , Domenii , Webhost etc. ) .
   » Nu puteti primii warn/ban decat prin plangere in atentia administratiei acest lucru posibil doar de catre unul dintre administratori. ( in cazurile grave orice moderator poate aplica accesele )
   » Dreptul de a sterge 2 Warnuri la alegere indiferent de cauza primiri acestuia
   » Asistenta: Raspuns promt din partea Administratiei in orice problema
   » HDD ONLINE - Spatiu personal online pentru download si upload cu user si pass pentru fisere , backup , poze . muzica ! http://numele.bluegaming
   Atentie
   » Posibilitatea de a fi scoasa restrictia la grad pe forum daca ai !
   » Member title schimbat de 3 ori pe luna !
   Incalcarea grav a regulamentului de 5 ori consecutiv duce la pierderea accesului si a rank-ului !
Dragos

Regulament forum

1 post în acest topic

RT2NfkB.png

Acest regulament se aplică pentru toate categoriile de membri înregistrați în comunitatea .bluegaming.

 

Regulamentul este aplicat în toate categoriile aparținătoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris și respectat de toata lumea.

 

 

1.   Username/profil/avatar/semnătură

 

1.1 User name/Display name să nu conțină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.

 

1.2 Avatarul/Semnatura să nu conțină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime față de oameni/animale. Interzise sunt și imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt și membrii ce ne vizitează de la locul de muncă ori spații publice, în această categorie se încadrează în general pozele adulte +18

 

1.3 Semnatura trebuie să conțină doar o poză deoarece semnatura nu reprezintă o galerie de poze și wallpapers.

 

1.4 Este interzisă atașarea clipurilor video în semnătură.

 

1.5 Înregistrarea mai multor conturi de pe aceași adresa IP (Internet Protocol) este sancționată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/ștergerea contului.

 

2.   Deschiderea unui nou topic (thread)

 

2.1 Asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.

2.2 Folosiți-vă de 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceași linie de subiect.

2.3 Da-ți un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cât mai rapid posibil.

 

2.4 Nu este permisă deschiderea sau susținerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze o informație irelevantă ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

 

Exemplu: Dacă întampini greutăți la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problemă" ci pui "problemă schimbare avatar" astfel atunci când un administrator ori moderator caută problemele după cuvintele cheie "problemă" , "avatar" , "schimbare" să îți găsească mai rapid topicul și să te ajute.

 

3.   Limbajul

 

3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum

 

3.2 Nu tolerăm insultarea membrilor înregistrați în comunitate indiferent de limba (în engleză, germană orice altă limbă). Provocarea de ceartă/înjurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă de la caz la caz.

 

3.3 Jignirea cu tentă rasistă este sancționată cu suspendare permanentă.

 

3.4 Sancțiunile sunt aplicate și în cazul mesajelor private (PM) din forum

 

3.5 Limbajul neadcvat reprezintă și cenzura partială a cuvintelor vulgare.

 

4.   Reguli de postare

 

4.1  Off-topic/post-hunt/spam

 

4.1.1 Off-topic reprezintă un post ce nu are legatură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.

 

4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor nu si înțelesul. Posturile ce conțin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt.

 

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "mișto"

 

Răspuns "generic" reprezintă afirmațiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatură cu subiectul, exemplu "Îmi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat un răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori inconștient despre subiectul respectiv.

 

4.1.3 Dacă s-a încălcat regulamentul printr-un post, cei ce vor susține printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sancționați pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizați comanda report situată sub avatarul celui pe care doriți să îl raportați.

4.1.4 Spam definește postarea excesivă într-o anumită categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu același subiect/răspuns.

 

4.2    Dublu-post

 

4.2.1 Nu este permisă dubla-postare, utilizați butonul edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.

 

4.2.2 Nu se consideră dubla-postare dacă intervalul este unul de câteva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapidă dublă-postare.

 

4.3    Utilizarea excesivă/abuzivă a colors/smiley/fontsize este interzisă

4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate în evidentă o idee, un fragment dintr-o propoziție nu pentru a "picta" orice post/subiect.

4.3.2 Membrii ce încalcă regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sancționarea prin ștergerea parțială sau totală a posturilor de pe forum estimându-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandăm, membriior ce încurajează Off-topic sau Post-hunt să renunțe la această idee deoarece vor avea toate posturile șterse iar timpul este pierdut.

 

5.   Pirateria (warez)

 

5.1 Interzisă este deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez)

 

Următoarele subiecte vor duce la suspendare permanentă fară drept de apel:

 

Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, includem și crack-urile.

 

Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.

 

Cererea sau publicarea de DLC-uri.

 

Cererea sau publicarea de trackere. (sursă torrente)

 

Adrese de descărcare a unor aplicații cu conținut asupra căreia nu aveți drepturi de autor. (excepție adresele oficiale ce permit și lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei)

 

Reclame serverelor private sau afirmații ce susțin privatul gratuit.

 

Exemplu: Afirmațiile de genul, hai joacă "moka" pe .ewkew decât să joci pe oficial cu taxa lunară.

 

6.   Reclama\Spam

 

6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site în scopul de a atrage cât mai mulți vizitatori. Orice post, semnătură, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sancționat cu suspendarea permanentă a membrului.

Exemplu: Intrați pe cea mai tare comunitate din lume .qwieojm.netos !

6.2 Nu este considerată reclamă precizarea unor pagini cu scop informativ.

Exemplu: Un membru dorește să își achiziționeze o placă video iar alți membrii recomandă pagini sau magazine online în domeniu.

6.3 Adrese cu redirecționări către pagini ce prezintă niște oferte sunt interzise și duc la suspendarea temporară ori permanentă după caz, în această categorie sunt incluse și adresele de referință către jocurile directe în browser.

Exemplu: Da click să câștigi un Iphone, Fă bani pe net cu click

 

7. Report

 

7.1 Utilizați funcția report în cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptăți în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea ei.

 

7.2 Reportul nu reprezintă mesajele private către echipa administrativă, nu utilizați funcția de report dacă nu întâmpinați cu adevarat o problemă.

 

8.   Regulamente pe secțiune

 

8.1 Unele secțiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandăm citirea cu atenție a regulamentelor pentru a vă asigura că nu veți fi sancționați.

9.  Regulament Staff!

9.1 Orice membru din staff este obligat să fie prezent pe forum cât și TeamSpeak, nerespectarea regulamentului duce la pierderea gradului!

În atenția cititorului!

 

• Necunoașterea regulamentului nu este o scuză plauzibilă.

• Înregistrarea unui cont pe forumul http://.bluegaming reprezintă acordul în legatură cu regulamentul sus menționat.

• Încălcarea regulamentului este sancționat după caz cu warn/suspend în funcție de nivelul încălcării sau dacă membrul respectiv mai are la activ încălcări ale regulamentului.

• Cererea de accese, grade pe forum este și ea interzisă. Persoanele din conducerea comunității vor selectă și contacta potențiali membri participanți la selecția și dezvoltarea echipei administrative.

• În orice altă situație neprevăzută de regulament, conducerea comunității are ultimul cuvânt.

• Regulamentul poate suferii modificări în timp, recomandăm recitirea lui periodică, mulțumim!

 

alex(), florinmemet, dll15lei și 6 alții apreciază asta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
Counter Strike 1.6 Download
CS 1.6 Download

Another place for Advertising.