Sari la conținut

A place for Advertising.

http://imgur.com

 • Anunțuri

  • Dragos

   BlueGaminG - Mass™

   Bună să îți fie inima BlueGaming. Astăzi am o rugăminte la absolut toți cei înregistrați pe această comunitate, aceasta fiind următoarea. Cei care doresc ca noi , Bluegaming , o comunitate în continuă creștere , să ajungem tot mai sus ar putea da câte un mass pe skype , y!m sau facebook pentru a ne putea strânge cați mai mulți prăduitori. Nu contează ce modele faceți , contează gestul.   Vă mulțumim că ne susțineți ! Fără voi nu ajungeam nicăieri !  
   Cu stimă echipa BLUEGAMING.
  • dan

   Achiziţionează gradul PREMIUM

   Acest rank este dedicat persoanelor care sunt dispuse să ajute BlueGaming financiar căt si implicare pe forum !   Rank-ul Premium
   » Plata se face odată la 2 luni .
   3 euro Paypal la h0styking@yahoo.com
   3 euro Cod paysafecard
   Pentru ambele achiziţii dupa ce plătiţi PayPal sau achizitionati un cod de reînacăre imi trimiteţi PM mie cu codul sau cu confirmarea plăţii prin PayPal !   »O singură plata Permanent Premium
   10 euro PayPal la h0styking@yahoo.com
   10 euro Cod paysafecard
   Pentru ambele achiziţii dupa ce plătiţi Paypal sau achizitionati un cod de reîncărcare imi trimiteţi PM mie cu codul sau cu confirmarea plăţii prin Paypal !   Privilegii PREMIUM
   » Acces total la intregul forum ( implicare prin raspunsuri la categoriile destinate moderatorilor)
   » Schimbare user name de 5 ori pe luna.
   » La achizitia rank-ului toate warnurile se sterg automat .
   » Înaintate la orice sponsorizare din partea comunitatii. ( Servere Counter-Strike 1.6 , Domenii , Webhost etc. ) .
   » Nu puteti primii warn/ban decat prin plangere in atentia administratiei acest lucru posibil doar de catre unul dintre administratori. ( in cazurile grave orice moderator poate aplica accesele )
   » Dreptul de a sterge 2 Warnuri la alegere indiferent de cauza primiri acestuia
   » Asistenta: Raspuns promt din partea Administratiei in orice problema
   » HDD ONLINE - Spatiu personal online pentru download si upload cu user si pass pentru fisere , backup , poze . muzica ! http://numele.bluegaming
   Atentie
   » Posibilitatea de a fi scoasa restrictia la grad pe forum daca ai !
   » Member title schimbat de 3 ori pe luna !
   Incalcarea grav a regulamentului de 5 ori consecutiv duce la pierderea accesului si a rank-ului !

Mr.Joker

Membru
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. Sedinta se va tine duminica intre orele 15:00-16:00. Cine nu va fi prezent la sedinta va primi FW. Daca nu puteti veni la sedinta veti face o cerere dupa modelul aceasta: Nick sa:mp: Level: Rank: Motivul pentru care nu poti veni: Alte precizari:
 2. *Pentru a primi rank up trebuie sa indepliniti cerintele de mai jos* -sa aveti minimul de zile necesare pentru rank-ul pe care urmeaza sa il primiti. Verificati pe panel. -daca cumva primiti F.W. sa adaugati inca 7 zile la minimul de zile necesare pentru rank-up, un FW se poate sterge doar dupa ce acel membru primeste rank-up. -nu va asteptati sa primiti rank-up daca nu faceti cerere in acest topic, cine nu face cerere nu primeste rank-up/ rank-up+clear. -este datoria voastra sa va calculati numarul de zile necesare pentru rank-up (pentru fiecare F.W. mai adaugati 7 zile). -liderul nu este obligat sa va acorde rank-up. -primiti rank-up doar cand liderul considera ca meritati acest lucru. -aveti o activitate buna. -nu folositi/ati folosit un limbaj neadecvat. -nu aveti reclamatii deschise in momentul actual. -respectati liderul cat si membrii. -aveti minimul de zile necesare pentru rank up. *Model de postare* *Pentru a primi rank up aveti nevoie de urmatoarea cerere* -Nick pe server: -Rank detinut: -Data cand ai primit ultima data rank up/data cand ai intrat in factiune (rank 1): -Ai faction warn (F.W.)? Daca da, cate si in ce data l-ai/le-ai primit?: -Ai facut vreo cerere de inactivitate? Daca da, cate zile ai fost invoit?: -Ai facut mereu raportul de activitate?: -Alte precizari?: *Pentru a primii clear Faction Warn, eveti nevoie de urmatoarea cerere* -Nick pe server: -Rank detinut: -Data cand ai primit ultima data faction warn: - Motiv cerere: Clear FW -Alte precizari?:
 3. * În acest topic membrii Hitman Agency vor posta rapoartele saptamânale de activitate. * Raportul de activitate este obligatoriu, membrii care nu îl prezinta sunt pedepsiti cu Demitere la Rank 1 si FW la membrii de Rank 2-5. * Cine are 2 rapoarte saptamanale anulate consecutiv va fi direct demis. * Cine are mai mult de 3 SS-uri cu contracte non-silent in raportul saptamanal va fi direct demis la Rank 1, pentru membrii de rank 2-5 se acorda FW. (La 4+ contracte non-silent in raportul de activitate acesta va fi anulat). * Membrii de rank 5 trebuie sa posteze minim 10 contracte pe saptamana, fara /ad-uri. *Testerii de rank 2-4 au raportul ca si restul membrilor. * Testeri de rank 5 sunt nevoiti sa posteze raportul (minim 10 contracte) fara /ad-uri + teste. (Testerii de rank 2-4 vor avea de facut raportul normal!) * Rapoartele de activitate se vor posta o data pe saptamâna (incepând de Vineri - ora 15:00 pâna Duminică - ora 13:00) * Membrii de rank 1 vor fi direct demisi daca nu au un raport saptamanal valid sau nu posteza raport. * Screenshot-urile se uploadeaza numai pe site-urile: http://.minus.com http://imgur.com/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Membrii sanctionati cu Faction warn, vor fi nevoiti sa astepte o saptamâna în plus pâna la Rank UP pentru fiecare Faction Warn primit. [ ad-urile sunt mesajele postate la CNN in scopul promovarii agentiei ex "Te supara cineva ? /contract id si suma si Hitman Agency te scapa de el" ]Faction warns ale unui membru vor fi sterse în momentul în care acel agent avanseaza în Rank ( Rank-Up). * Membrii de rank 1 trebuie sa efectueze minim 30 contracte pe saptamana. * Membrii de rank 2 trebuie sa efectueze minim 25 contracte pe saptamana. * Membrii de rank 3 trebuie sa efectueze minim 20 contracte pe saptamana. * Membrii de rank 4 trebuie sa efectueze minim 20 contracte pe saptamana. * Membrii de rank 5 trebuie sa efectueze minim 15 contracte pe saptamana. ---------------------------------------------------- * Model de postare: Nick: Rank: Data în care ai obtinut rank-ul anterior: Număr contracte: Dovada: Alte precizari:
 4. Nickname pe server:Mr.Irinel Ore jucate:Aproape 5 ore. De cat timp joci pe server:De cand s-a infintat. Varsta reala:15 ani. Ce alte jocuri mai joci:Nu mai joc alte jocuri. Ce vreai sa faci in viitor:Sa ajung un lider extraordinar. Cea mai mare realizare pe BlueGaminG:Nu prea am realizari.Poate averea. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti :Sa fac factiunea cat mai buna. Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?:Da. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Deoarece am experienta ca lider in aceasta factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la BlueGaminG?:Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Los Vagos rank 7. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Grove street rank 1. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Deoarece am experienta multa si acumulta. Link catre profilul pe panel:http://rpg2panel/profile fost banat vreodata? De ce?:Nu am fost. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nimic. Ce parere ai despre mafii? :O parere buna. Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:50 days plus.
×
Counter Strike 1.6 Download
CS 1.6 Download

Another place for Advertising.